Coaching och Kurser

Vill du ha hjälp att öka ditt personliga välbefinnande eller känner du att arbetsmiljön på din arbetsplats eller skola kan förbättras? I så fall är våra kurser, föreläsningar, seminarier, workshops och vår coachning utmärkta verktyg. De skapar konkreta, positiva och varaktiga förändringar.

GHO står till förfogande med ett antal lyckoexperter som har djup kunskap om hur det personliga välbefinnandet kan ökas. De kan bland annat hjälpa till att lägga upp personliga lyckostrategier, lära ut vilken mat som ökar välbefinnandet, informera om mindfullness kraftiga lyckoeffekt och tillhandahålla verkyg för att öka trivseln på arbetsplatser och i skolor. Bilden ovan är tagen i april 2012 och är från Malmös kommuns temadag ”Think Global Act Local”, där GHO:s lyckoexperter coachade ett tjugotal malmöbor.

Några bra vardagliga lyckostrategier är att ge komplimanger, att varje dag skriva ner positiva saker som hänt eller som man är tacksam över, ifrågasätta sina negativa tankar och att vårda sina sociala relationer.

Tveka inte att höra av dig om du är intresserad eller har frågor. Du når oss på info@globalhappiness.com.